Skolepenge – prisen for et efterskoleophold

Prisen for et ophold på Emmerske Efterskole afhænger af forældrenes indkomst og antallet af yngre søskende.

Som udgangspunkt er prisen 2.250 kroner pr. uge (for skoleåret 2019/2020). Herfra skal trækkes stats- og evt. kommunestøtte. Beregn din pris her.

Skolepengene dækker bl.a. følgende:

• Kost
  • Logi
  • Ekskursioner ud af huset
  • Arrangementer på skolen
  • Lejrskole

Dermed er alt inkluderet i skolepengene; dog ikke udgifter til elevtøj, materialer i træ/metalværksted mm., som trækkes over depositum.

Indmeldelsesgebyr og depositum

Ved tilmelding betales kr. 4.500,- Heraf er kr. 1.500,- et indmeldelsesgebyr, og beløbet tilbagebetales ikke. De resterende kr. 3.000,- udgør depositum. Heri modregnes materialeforbrug, elevtøj, lagen og elevbilleder. Evt. restdepositum tilbagebetales efter, at efterskoleopholdet er gennemført.

Ekstra kommunal støtte

Nogle kommuner yder ekstra tilskud ud over statsstøtten. Vi anbefaler, at I selv undersøger disse forhold i Jeres hjemkommune.