Nyd fritiden på skolen

Hverdagen

Se dagsrytmen her »

FRITIDEN

I fritiden kan eleverne arbejde på træ- eller metalværksted, dyrke sport på skolens idrætsanlæg eller i skolens hal, hygge sig i opholdsstuerne eller på værelserne. Der vil desuden være fælles arrangementer, så som idrætsarrangementer, foredrag, film og fester.

Har du lyst til at se skolen?

KONTAKTGRUPPER

Som elev på Emmerske Efterskole bliver du tilknyttet en fast kontaktlærer. Kontaktlæreren er bindeled mellem skolen og dig samt til dine forældre og skal sikre, at du trives. Hver kontaktlærer har ca. 10 elever.

WEEKENDER

Hvis du har lyst, kan du blive på skolen i de fleste weekender. I weekender er der tid til at slappe af, se film, spille computer eller wii, bowling, svømmehal eller andet. Vælger du at tage hjem i weekenden, skal du være tilbage på skolen søndag aften mellem kl. 18.00 og 21.00.

LEJRSKOLE

En gang om året tager alle vores elever på lejrskole. I år tager vi på lejrtur til Stöten i Sverige. Alle omkostninger til lejrturen er indregnet i skolepengene.

FÆLLESSKAB

På et efterskoleophold på Emmerske Efterskole får du et unikt sammenhold med de øvrige elever, og der vil blive skabt minder, som du vil tage med dig i din rygsæk resten af livet. Du får nye venner, som ofte har de samme udfordringer, som du selv har.