Værelserne

Som elev på Emmerske Efterskole bliver du hovedsageligt indlogeret på 2-mandsværelser med eget bad og toilet, enkelte indlogeres på 3-mandsværelse. På værelset er der senge, skrivebord, skabe og hylder. Værelserne er hyggelige, og du må selvfølgelig være med til at sætte dit eget præg på det.

Værksteder

På skolen findes træ- og metalværksted. Du kan vælge træ/metal som valgfag. Man må også anvende værkstedet i fritiden.

Udendørs

Udendørs findes boldbane, multibane samt grønne områder med bålplads mm.

Faglokaler

Skolen råder over gode undervisningslokaler med Smartboards.

Idrætshal

I idrætshallen spiller vi meget badminton, håndbold og fodbold. Hallen bruges også i fritiden.

Fitness-lokale

Hvis du har lyst til fitness eller styrketræning, er der også mulighed for det. Skolen har et fitnesslokale med forskellige træningsmaskiner, bordtennis mm.